SUZANNE VAN GOMPEL

Organisatieadviseur / coach / trainer

Suzanne van Gompel

Organisatieadviseur / Coach / Trainer

Ik geloof niet in het bouwen van organisaties ........ ik geloof in het ontwikkelen van mensen ........ zodat zij een organisatie zullen vormen.

De ontwikkeling van mens en organisatie, separaat én het samenspel tussen beide, boeit mij in alle opzichten. Vandaar ook ooit mijn keuze voor de masteropleiding Organisatiewetenschappen aan Tilburg University.

Na mijn studie ben ik als externe consultant en intern adviseur werkzaam geweest. Daarnaast heb ik me verder gespecialiseerd in individuele- en teamcoaching.

Ik heb hiervoor de registeropleiding tot professioneel coach op Practitioner level behaald en ben als coach aangesloten bij de Nederlandse orde van beroeps coaches (NOBCO).

Als freelance organisatieadviseur, coach en trainer richt ik me op de ontwikkeling van Mens en Organisatie. Ik werk oplossingsgericht met focus op kwaliteiten en mogelijkheden, met concrete tools en vanuit een wetenschappelijke basis.

Maar vooral…… met heel veel enthousiasme en een oprechte drive om vooruit te komen, dingen in beweging te krijgen!

Met deze diensten begeef ik mij op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Ik werk bij opdrachtgevers op locatie én vanuit mijn eigen locatie. Deze is gelegen op 30 minuten autorijden vanuit Eindhoven en Tilburg aan een heerlijk rustig zandpad direct aan de bosrand. Een prachtige plek om even los te komen van de dagelijkse hectiek en te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast biedt deze locatie ook de mogelijkheid om teams van max. 10 personen te ontvangen.

U bent van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Suzanne van Gompel MSc

Gediplomeerd, gecertificeerd & aangesloten bij

Laten we mogelijkheden bespreken!