PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

WERKEN VANUIT PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

CREËREN VAN DUURZAME GEDRAGSVERANDERING

INZICHT IN KWALITEITEN EN VALKUILEN

DUURZAME INZETBAARHEID

GRIP OP MOTIVATIE

WERKEN VANUIT PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

CREËREN VAN DUURZAME GEDRAGSVERANDERING

INZICHT IN KWALITEITEN EN VALKUILEN

DUURZAME INZETBAARHEID

GRIP OP MOTIVATIE

INDIVIDUEEL COACHPROGRAMMA

LIFE & LOOPBAAN

Het individueel coachprogramma bestaat uit 6 tot 8 sessies van 1,5 uur. Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we wat jij wilt bereiken zodat het programma op jouw individuele veranderbehoefte wordt afgestemd. Eerst ga je met concrete tools aan de gang om jezelf nog beter te leren kennen, daarna werk je doelgericht aan jouw doelstellingen want die ga jij behalen!

1. Wie ben ik?

JEZELF ANDERS LEREN KENNEN

In de eerste fase van het coachprogramma ga je je zelfkennis verder uitbreiden. Met behulp van concrete tools kijken we naar je talenten, gedrag, kennis en vaardigheden. We starten met een TMA assessment en gaan vanuit daar verder op zoek. Je leert bewust te reflecteren op aspecten die wat minder aan de oppervlakte liggen zoals persoonlijke drijfveren en overtuigingen én hoe deze je gedrag beïnvloeden.

2. Wat wil ik?

JE DOELEN DEFINIËREN

Nadat je zelfkennis is versterkt nemen we je doelstellingen weer onder de loep. Welke doelen wil je nu werkelijk bereiken? Hoe ver sta je eigenlijk al? Wat heb je nodig om je doelen te behalen? Welke acties wil je nemen om deze te bereiken? Door een omgeving te creëren waarin jij kunt onderzoeken weet je jouw antwoorden te vinden.

3. Hoe doe ik?

JE DOELEN BEREIKEN

Actie! Je gaat experimenten met nieuw gedrag, voorgenomen acties uitvoeren. Je gaat successen vieren en lessen leren uit tegenslagen. Je gaat stappen zetten richting je gewenste resultaat. Je wordt hierbij op deskundige wijze voorbereid, begeleid en gemotiveerd. Het gaat je lukken!

..... ook individuele ASSESSMENTS en TRAININGEN

TMA Talentenanalyse

TMA Methode is hét Talent Management Systeem op basis van positieve psychologie en wordt veel gebruikt bij ontwikkeling- en loopbaanadvies. Één van de instrument van TMA Methode is de TMA Talentenanalyse. Deze analyse brengt drijfveren, talenten en competenties in beeld en geeft inzicht in de werkgebieden waarin iemand het meest gemotiveerd en talentvol kan functioneren.

De TMA methode wordt gebruikt tijdens individueel coachprogramma’s maar losse analyses kunnen ook zeer waardevol zijn en worden daarom ook separaat aangeboden. Analyses worden online afgenomen, testresultaten worden in een rapportage verwerkt en  in een persoonlijk gesprek toegelicht.

Individuele Trainingen

Veel trainingen zijn vermakelijk, leuk en inspirerend. Voor duurzame, blijvende effecten is echter meer nodig. Maar wat dan? Hoe kan een training jou ondersteunen om nieuwe gewoontes te ontwikkelen, vast te zetten én daarna óók werkelijk te onderhouden?

Om dit te faciliteren is het gebruik van kennis uit theorie en praktijk op het gebied van gedragsverandering een must. Dit is binnen het trainingsaanbod verankerd vanuit een nauwe samenwerking met Lab of Life, een spin-off van Radboud University en ontwikkeld door gerenommeerde gedragswetenschappers. Het trainingsaanbod voor individuen bestaat uit twee trainingsvarianten:

  1. Training Jeugd – Grip op motivatie. Download HIER een brochure.
  2. Training Volwassenen – Work Life Balance. Download HIER een brochure.

Meer info over TMA Assessments of Trainingen?

Anderen gingen je voor

Laten we mogelijkheden bespreken!